Mayadolu Nedir?

Dengeli beslenmenin en temel ve en önemli unsurunu ekmek oluşturmaktadır. Ancak her ekmeği tüketmek sağlıklı mıdır? Sağlıklı ekmeğin, doğallığı da besin değeri de doğal ekşi maya kültüründen gelmektedir. Doğal ürünlere ulaşmanın zorlaştığı günümüz koşullarında, hem lezzetli hem sağlıklı hem de doğal, bol mayalı Mayadolu ekmeklerimiz, Demirali Ekmek adı ile sofralarda yerini almaya hazır.

* Ekmeklerimiz son teknoloji ile donatılmış tam otomatik maya tesislerimizde üretilirken, yalnızca Geleneksel Ekşi Maya Kültürü içermektedir.
* Mayadolu ekmekleri bayatlamayı önleyici veya lezzet arttırıcı hiç bir katkı maddesi içermez. Ekşi Maya bakteri esaslıdır bu da eklmeğin bayatlamasını geciktirirken küf oluşmasını önler.
* Mayadolu ekmek eşsiz ve bol mayası sayesinde kazandığı farklı aromalarla ve özellikle eşssiz kokusuyla kendine has bir lezzete sahiptir.
* Fabrikamızda hijyenik koşullarda, el değmeden üretilen ve ambalajlanan tam buğday unu ilaveli Mayadolu ekmeklerimiz, uzun süreli fermantasyon ile özenle mayalandırılıp, taş tabanlı fırınlarda pişirilmektedir.